Wellness


Schoonheid is niet enkel oppervlakkig, het komt van binnenuit. Wellness by Oriflame is ontwikkeld voor vrouwen en mannen wiens schoonheid en welzijn essentiële voedingsstoffen nodig hebben. Door effectieve ingrediënten te gebruiken die zijn geïnspireerd door de natuur en innovatieve formules biedt Oriflame hoogwaardige, uitgebalanceerde voedingsondersteuning voor de dagelijkse behoeften van uw lichaam en huid.

Samen met internationaal bekende en vooraanstaande Zweedse wetenschappers en voedingsexperts heeft Oriflame zijn producten ontwikkeld en onderzocht in Zweden, bekend om zijn hoge standaard en kwaliteit. Uitgebreide onderzoeken en lange-termijnstudies zijn uitgevoerd om de effectiviteit en veiligheid van onze producten te beoordelen. Alle producten zijn gefabriceerd volgens de GMP (Good Manufacturing Process) en gegarandeerd puur en van de beste kwaliteit.

Wellness

De Wellness producten bestaan uit verschillende supplementen die zowel los als in een Wellnesspack verkrijgbaar zijn. De supplementen die de Wellnesspack bevat:

Astaxanthin: bestrijdt de slechte invloeden, vermindert zichtbare tekenen van veroudering, beschermt tegen UV stralen, ondersteund de huidgezondheid en de spierprestaties.

12 essentiële vitamine & 7 mineralen: voor de dagelijkse gezondheid, met extra toegevoegde foliumzuur, calcium & ijzer om tegemoet te komen aan de behoefte van de vrouw.

Omega 3: verhoogt het vochtniveau van de huid, verbetert de fysieke gezondheid (hart & bloedvaten) en psychologisch welzijn (zoals geheugen)

In de Wellnesspack vindt u 21 sachets met ieder totaal 4 capsules: 2 x Omega 3, 1 x Swedish Beauty Complex Plus (astaxanthin & bosbessenextract) en 1 x  Multivitamin & Mineral voor dagelijks gebruik. U voelt zich energiek & goed voor slechts € 0,93 per dag!
Daarnaast hebben we een heerlijke Balance schake. Met deze Balance shake kunt u verschillende doelen behalen zoals:

* Prima hulpmiddel om op gewicht te blijven 
* U voelt zich fris, geconcentreerd en vol energie 
* Het helpt u om gewicht te verliezen op een natuurlijke manier (geen maaltijdvervanger!) 
* Verbeterde stoelgang 
* Gezonde snack 
* Voorkomt schommeling van de bloedsuikerspiegel

Met de Balance shake kunt u eindeloos variëren met het bijgeleverde receptenboekje. 

Gebruik de Balance shake 1 à 2 keer per dag voor een optimaal resultaat voor slechts € 0.93 per dag!
Verkrijgbaar in de smaken aardbei, vanille en chocolade.

Spreken bovenstaande punten u aan? Vraag naar meer informatie!

  
 
Schoonheidssalon Ytina • Croleskwartier 88 • 8651 HG • IJlst •
T 0515-532907 • M 06-16113027